tisdag 21 december 2010

Microsoft: över 1,5 miljoner Windows Phone 7 enheter som säljs till transportörer och detaljister

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-over-1-5-million-windows-phone-7-devices-sold-to-carr/:
Microsoft har beslutat att äntligen dela ut några försäljningssiffror för sin nya Windows Phone 7 -plattform, men tyvärr, dessa är inte försäljningssiffrorna vi söker. Istället för att ge oss den saftiga antalet faktiska produkter säljs till slutanvändare, har Redmond besättningen som en prydligt avrundad 1.500.000 antal försäljningar till mobiloperatörer och återförsäljare. Det säger oss att den mobila industrin köper till Microsofts nya operativsystem, och det skulle vara dumt att inte, men det gör egentligen inte utbilda oss mycket på den relativa framgången för plattformens lansering. Allt som Microsofts Achim Berg vill säga är att tidigt försäljningen har varit "i linje" med sin bolagets förväntningar.

Microsoft: över 1,5 miljoner Windows Phone 7 enheter som säljs till transportörer och detaljister publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 09:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar