tisdag 21 december 2010

TomToms Map Share uppdatering innebär crowdsourced navigering till iPhone GPS app

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/tomtoms-map-share-update-brings-crowdsourced-navigation-to-ipho/:
Spände tidigt och fjädrande för TomToms GPS iPhone app , gjorde du? Om så är fallet, att mycket app just blivit mycket bättre i dag, som version 1.6 har lett till TomToms Map Share - en crowdsourcing aspekt som kommer att hålla dina kartor mer up-to-date än du någonsin trodde var möjligt. Map Share ger iPhone-användare att göra ändringar direkt till sina egna kartor och dra nytta av gratis kartuppdateringar från TomTom gemenskapen och kontrolleras av företaget självt. Det innebär att användarna nu kan redigera gatunamn, som vägbeskrivningar och blockera eller avblockera gatan direkt på sina kartor, och om du är vänlig nog kan du dela uppdateringarna med resten av TomToms community. Dessutom kommer app automatiskt söka efter nya kontrollerade uppdateringar (inklusive svängbegränsningar, hastighetsgräns förändringar och passerar förändringar), så den tidigare försökt-och-sant "Mina kartor var gamla!" ursäkt kommer tyvärr inte längre. Ge och ta, som de säger.

Fortsätt läsa TomToms Map Share uppdatering innebär crowdsourced navigering till iPhone GPS app

TomToms Map Share uppdatering innebär crowdsourced navigering till iPhone GPS-app som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 02:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar