tisdag 21 december 2010

Pixel Qi partner med Chunghwa Picture Tubes att tillverka nya transflektiv LCD-modeller

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/pixel-qi-partners-with-chunghwa-picture-tubes-to-manufacture-new/:
Den karakteristiska oftast förknippas med Pixel Qi skärmar - bortsett från deras prisade dagsljus läsas kvalitet - upp till denna punkt har knapphet . I hopp om att rätta till denna brist på utbudssidan, har Mary Lou Jepsen team tillkännagav idag ett samarbete med taiwanesiska tillverkare Chunghwa Picture Tubes, väl, producerar några bildrör. Tydligen "lagen har arbetat tillsammans i tysthet alla falla" och nu är de redo att göra saker tjänsteman, samtidigt meddelade att tre nya skärmar kommer att vara kommer ut på marknaden på olika punkter under 2011. Den första av dessa, en 7-tums skärm med en 1024 x 600 upplösning, är inställd på att göra sin debut på CES 2011 i början av januari, med massproduktion kommer under andra kvartalet i år. En annan del av intresse är det sammanlagda tre miljoner Pixel Qi visar sändas under de senaste tre åren - låt oss hoppas att vi kan dubbla antalet till 2011, va?

[Tack, LifeBringer]

Fortsätt läsa Pixel Qi partner med Chunghwa Picture Tubes att tillverka nya transflektiv LCD-modeller

Pixel Qi partner med Chunghwa Picture Tubes att tillverka nya transflektiv LCD-modeller som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 09:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pixel Qi | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar