tisdag 21 december 2010

N-Trig lär DuoSense att skriva på Android skärmar, tablett för att komma under första halvåret av 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/n-trig-teaches-duosense-to-write-on-android-screens-tablet-to-c/:
Den här är inte mycket av en överraskning - med tanke N-Trig berättade för bara några månader sedan att "det mest användbara Android skiffer kommer att pen-aktiverat" och att det fungerade på Android stöd - men i dag den israelisk- baserade företaget har officiellt tillkännagivit stöd för Googles mobila operativsystem. Vad betyder det? På ett tekniskt plan, innebär det att N-Trig s DuoSense penna och kapacitiv multitouch-lösning, som för närvarande är på tabletter som HP Slate och Dell Latitude XT , kommer att arbeta på toppen av Android skiffer. På en produkt slut innebär det att vi kommer att börja se en Android skiffer eller två som drar nytta av penna 2011. Enligt N-Trig s marknadschef Gary Baum, är ett företag långt med att utveckla en Android skiffer baserad på DuoSense och det finns "flera andra som kommer med." Baum skulle inte ge oss några specifika för dessa företag, även om han berättade för oss att vi bör se en produkt under första hälften av året, medan de flesta kommer att vänta på Honeycomb . Vi är fortfarande tummarna för Honeycomb i den första delen av 2011, så vi vill inte läsa in att alltför mycket, men han betonade också att programvara från tredje part utvecklare arbetar på tillämpningar som utnyttjar penna och att några av dem kan förhandsgranskas på CES. Vi kommer att gräva så mycket vi kan om vad bolagets ihopkoppling penna med Android, men tills dess, vi lämnar er med hela pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa N-Trig lär DuoSense att skriva på Android skärmar, att tabletten kommer under första halvåret av 2011

N-Trig lär DuoSense att skriva på Android skärmar, till tablett kommer i första halvåret 2011 publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 12:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar