tisdag 21 december 2010

T-Mobile få slut på den mobila 3G (eller 4G) router vurm i mars nästa år?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/t-mobile-finally-getting-in-on-the-mobile-3g-or-4g-router-craz/:
Sprint, Verizon och AT & T har alla utplaceras MiFis (och MiFi motsvarigheter ) på denna punkt, vilket T-Mobile som enda amerikanska nationella flygbolaget att göra utan en dedikerad mobil router - någon form av enhet som du kan kasta i fickan och vrid om för de tillfällen när du behöver vända en mobil data signalen till en fin liten ficka av WiFi. Ser ut som slutligen förändrade dock med TmoNews läckande några skott tyder på att en enhet med kodnamnet "Lil Wayne" - ja, Lil Wayne - kommer att införas i mars nästa år och erbjuder full 21Mbps HSPA + hastigheter, följt av en andra modell under andra kvartalet i år. Flytten gör en hel del känsla för T-Mobile nu när de är att erbjuda WiFi tjudra på utvalda telefoner ... och verkligen inte borde vi använda den glänsande nya "4G"-nätet i så många dataintensiva sätt som möjligt, egentligen?

T-Mobile äntligen komma in på den mobila 3G (eller 4G) router vurm i mars nästa år? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 22:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa TmoNews | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar