tisdag 21 december 2010

Europeiska Nissan Leaf får ständig uppkoppling, kan du skruva upp AC trådlöst

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/european-nissan-leaf-gets-always-on-connection-lets-you-turn-up/:
Nissan Leaf får ständig uppkoppling, kan du skruva upp AC trådlöst
Vi har redan förundrats över Chevy Volt förmåga att låta dig skruva upp AC medan det fortfarande ansluten till A / C, artighet av sin OnStar app. Nu kan vi bekräfta den europeiska modellen för Nissans Leaf är att få samma sorts funktionalitet, och det är sägs vara standard - inga månadsavgifter som du kommer vara fast med på Volt. Vi är fortfarande inte säker på vem som är att tillhandahålla trådlös anslutning i USA, men utomlands det kommer artighet av Telenor Connexion , som kommer att möjliggöra en mobiltelefon eller dator för att komma åt Carwings Data Center på distans, för att kontrollera laddningsstatus och modifiera bilens kontrollerat klimat . I en EV bilens värme och kyla kan vara två av de största avledning för batterier ombord, så denna förmåga att få bilen upp eller ner för att temp medan den fortfarande är inkopplad kan hjälpa dig spendera mer kW som driver och mindre på acklimatisera sig.

Fortsätt läsa Europeiska Nissan Leaf får ständig uppkoppling, kan du skruva upp AC trådlöst

Europeiska Nissan Leaf får ständig uppkoppling, kan du skruva upp AC trådlöst ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 18:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar