tisdag 21 december 2010

Föräldrarnas tillsyn shocker! IPAD användning leder till kostsamt i-app Smurfberry order

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/parental-supervision-shocker-ipad-use-leads-to-costly-in-app-sm/:
Efter Sovjetunionens sammanbrott av sin så kallade satellitstaterna haft kan kämpa för att hitta sätt att hålla sig flytande - ingen mer än Smurf Village, som bastion av gemensamt boende där alla ser nästan identiska, har samma efternamn, och arbetar "efter hans förmåga" (och i gengäld liv ", enligt hans behov"). Hur har Papa Smurf och Co överlevt i den postsovjetiska geopolitiska klimatet? Det verkar som Capcoms Smurfarna "Village spel för IOS kan vara gratis, men in-app köp kommer att kosta dig dyrt. Egentligen är det in-app köp som din före-kompetenta småbarn gör som kommer att kosta dig dyrt. Och detta är en lärdom som många föräldrar är att ta reda på, enligt en nyligen AP artikel, som konstaterar att "varningar kan varna föräldrar, men det är tveksamt att de skulle avskräcka barn som inte kan läsa och inte förstår pengar . " Visst kan Smurfberries växa fritt på magiska träd, men en virtuell skottkärra full av dem kommer att köra dig $ 60.

Föräldrarnas tillsyn shocker! IPAD användning leder till kostsamt i-app Smurfberry order publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 19:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Yahoo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar