tisdag 21 december 2010

Sony Ericsson PlayStation telefon som ska kallas "Xperia Play"?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/sony-ericsson-playstation-phone-to-be-called-xperia-play/:
Vi har varit bakom ljuset av varumärke arkivering och registrering domän innan (hosta, BlackPad och SurfBook ) så skulle vi inte säga att detta är ens i närheten definitivt, men vi fångade vinden i Sony Ericssons EU varumärkesregistrering för "Xperia Spela" och SE pr-byrån Jung Relations har registrerat en mängd Xperia Spela domännamn, inklusive XperiaPlay.com. netto, och. org. Ja, som säkert låter som en lovande namn för Playstation Telefon (även om inte riktigt lika lovande som, ni vet, "PlayStation Telefon") men ärligt talat skulle vi inte satsa på något på denna punkt. Vi har en känsla vi antingen hitta antingen på CES eller på MWC i februari - håll i dig.

Uppdatering: Det visade sig att SE också registrerat Xperia Arc, Xperia Duo, och Xperia Neo, så nu vårt intresse är definitivt väcktes. Och våra förhoppningar är helt splittras-stånd.

Sony Ericsson PlayStation telefon som ska kallas "Xperia Play"? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 10:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow , Inofficiell Xperia X10 Blogg | källa Harmoniseringsbyrån - Trademark sökning | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar