tisdag 21 december 2010

Pentax K-5 recension roundup: solid men dyr uppgradering från K-7

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/21/pentax-k-5-review-roundup-solid-but-pricey-upgrade-from-the-k-7/:
Pentax K-5 DSLR har funnits ett tag nu, men det är bara nyligen fått tillräckligt tester för att fastställa något av en kritisk konsensus. Den korta av det är att kameran till stor del behandlas de flesta av den kritik som riktats mot K-7 är det ersätter - det vill säga svag bildkvalitet och dålig höga ISO prestanda i synnerhet - men dessa förbättringar kommer i en ganska rejäl kostnad. K-7 kostar ca $ 300 mer än Nikon D7000 , som Digital Photography Review konstaterar har har en liknande sensor utan en "betydligt mer mångsidig AF-systemet." Photography Blog också kom fram till några liknande slutsatser, men konstaterar att "massmediala top-hastighet 512.000 är uppriktigt sagt oanvändbar "och föreslår att Pentax helt enkelt borde ha följt Nikons bly och utjämnade saker på 25600. Trots att höga pris-och vissa mindre frågor, men säger DP Review kameran är en "no-brainer" uppgradering för nuvarande Pentax användare, men självklart ändå något av en tuff sälja för Canon eller Nikon användare. Hit upp på länkarna nedan för ytterligare några tar på kameran.

Läs - Digital Photography Review
Läs - Fotografering Blogg
Läs - Imaging Resource
Läs - Pocket-lint

Pentax K-5 recension roundup: solid men dyr uppgradering från K-7 publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 21 Dec 2010 00:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar