tisdag 21 december 2010

Viewsonic: Det finns ingen G Tablet "fabrikationsfel", det är en användarupplevelse fråga

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/20/viewsonic-theres-no-g-tablet-manufacturing-defect-its-a-us/:
I fall du missade det , den här helgen Staples meddelade att det inte längre erbjuda 10,1-tums Viewsonic G Tablet på grund av ett "fabrikationsfel". Tja, som det visar sig, är Viewsonic hävdar det finns egentligen inget fel i maskinvaran alls - istället tillverkaren av Android 2,2 , Tegra 2 drivs tablett är rapportering att det finns verkligen en "upplevelse fråga." Nope, låter det inte mycket bättre, men enligt Viewsonic VP of Marketing Adam Hanin, såg G Tablet en rättvis antal returer på grund av sin tröga programvara erfarenhet, som orsakades av den förinstallerade peka och peka Android lager. Ett antal frågor var också på grund av bristen på Flash, som Adobe har ännu inte certifierat för Tegra 2 . "Vi tror att det är användarens upplevelse som orsakade alla returer, och vi tar viktiga steg framåt i och med G Tablet", Hanin berättade.

Så, vad är dessa åtgärder egentligen? Viewsonic kommer att släppa en over-the-air programuppdateringen före slutet av veckan och kommer också att ge länkar för användare att manuellt ladda ner och installera en betaversion av Flash på sin supportsida. Naturligtvis frågade vi Hanin varför G Tablet skeppades i detta halvfärdiga tillstånd alls - han berättade att medan Android och Tegra är bra plattformar, Googles brist på stöd för större enheter innebär att företag som Viewsonic måste "gå ut och sätta ihop sin egen programvara och butiker app. " Vi är inte säker på att ett bra svar - i själva verket det slags låter som Viewsonic försöker skylla Google, Adobe och NVIDIA för sina egna halvfärdiga och laggar programvara, när det släpptes tabletten på egen hand för att återförsäljare . Hursomhelst har vi sett nu är mer än tillräckligt fruktansvärd "upplevelse" frågor på tidig skörd av Android tabletter - Honeycomb , var är du?

Fortsätt läsa Viewsonic: Det finns ingen G Tablet "fabrikationsfel", det är en användarupplevelse fråga

Viewsonic: Det finns ingen G Tablet "fabrikationsfel", det är en upplevelse fråga ursprungligen visades på Engadget på måndag, 20 Dec 2010 21:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar