fredag 28 januari 2011

Apple jobb inlägg peka på inbyggda NFC funktioner för IPAD / iPhone

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/apple-job-posts-point-to-built-in-nfc-capabilities-for-ipad-ip/:
Mina damer och herrar i, hm, jury, avser vi att visa - genom rykten och indicier - som Apple kan mycket väl vara att bygga NFC-funktioner i nästa generations iPhone och iPads. Vi presenterar för er utställningar A, B och C: tre Apple jobb inlägg, söker två chefer i globala betalnings plattformar och en testingenjör för iPhone hårdvara. Enligt det ursprungliga inlägget, äger rätt ingenjör en bakgrund i både IKT (informations-och kommunikationsteknik) och RFID (Radio Frequency Identification), som utgör grunden för NFC. Misstänksamt, bort Apple "ID" i "RFID" någon gång under de senaste 24 timmarna. NFC marker, vilket radiofrekvenser att fungera, är redan möjligt betalning sans kontakta vid platser som McDonald's i Storbritannien, och kommer snart att visas i fler telefoner som Samsung's Nexus S . Fortfarande inte övertygad av Apples NFC engagemang? Tänk på detta: Apples chef för global betalning plattformar har i uppdrag att bidra "till analys och utveckling av nya betalningstyper och processer." Okej, så det finns inte en rykande pistol i sikte, men lite oskyldigt förmodan aldrig skada någon.

Apple jobb inlägg peka på inbyggda NFC funktioner för IPAD / iPhone ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 08:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AppleInsider | källa Apple (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar