fredag 28 januari 2011

Lockheed Martins CHIL blandar motion capture med VR, skapar zombie ingenjörer (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/lockheed-martins-chil-blends-motion-capture-with-vr-creates-zo/:
Lockheed Martins CHIL blandar motion capture med VR, låter ingenjörer göra roboten på jobbet (video)
Datorstödd design är ett utmärkt sätt att bygga produkter, men gör det kan du bust en funky flytta medan klädd någon galen glasögon och handskar? Heck no. Du behöver Lockheed Martins CHIL för det. Det är Collaborative Human Uppslukande Laboratory, virtuell verklighet skyddsglasögon och handskar i kombination med motion capture gör team av ingenjörer att arbeta tillsammans i ett virtuellt rum. Du kan se den i aktion nedan, används först för att installera månghörnigt ammunition i en renderad version av en av bolagets F-35 Joint Strike Fighters, sedan för att göra en liten VR tai chi. En Lockheed rep lovar att detta gör det möjligt för laget att se planet kan vara mer enkelt och kostnadseffektivt sätt bibehålls, men vi ser detta som högteknologiska träningsredskap för bolagets synkroniserade världsberömda dans team.

Fortsätt läsa Lockheed Martins CHIL blandar motion capture med VR, skapar zombie ingenjörer (video)

Lockheed Martins CHIL blandar motion capture med VR, skapar zombie ingenjörer (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 12:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Switched | källa LockheedMartinVideos (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar