fredag 28 januari 2011

Nook Färg tjänar sin eary, mycket inofficiella Android 3,0 Honeycomb vingar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/nook-color-earns-its-very-eary-very-unofficial-android-3-0-hone/:
En av de första saker som händer efter en ny plattform emulator bryter lös är att ett gäng hackare långt smartare än oss få tag i den, slita sönder den, och port den till vad passar. När det gäller den här veckan Android 3,0 Honeycomb förhandsvisning, "oavsett bekväma" skulle vara Nook Color , som råder som det kanske billigaste anständig kvalitet Android tablett pengar kan nu köpa. Naturligtvis-utvecklare har xda en tråd som går i ämnet som vi talar, den nuvarande hamnen sägs vara riktigt långsam och oftast bruten - men sedan igen, denna typ av beskriver det nuvarande läget i emulatorn själv. Goda nyheter är att utvecklaren säger han planer på att arbeta med grafik acceleration för att förbättra resultaten under helgen, så med lite tur, det Xoom kan ha några inofficiella tävlingen innan alltför länge. Följ paus för ett skott.

[Tack, s30zgt]

Fortsätt läsa Nook Färg tjänar sin eary, mycket inofficiella Android 3,0 Honeycomb vingar

Nook Färg tjänar sin eary, mycket inofficiella Android 3,0 Honeycomb vingar ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 17:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar