fredag 28 januari 2011

Motorola Atrix 4G går upp på AmazonWireless, $ 150 på 11 februari - misstag?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/27/motorola-atrix-4g-goes-up-on-amazonwireless-150-on-february-11/:
Vi misstänker att pojkar och flickor över på AmazonWireless kastade sina Atrix 4G produktsidan upp tidigt, eftersom det - bland annat röda flaggor - köp-knappen fungerar inte, men en viktig detalj att vi kan få fram av det är att de verkar intresserade av säljer den för $ 149,99 på ett nytt kontrakt eller $ 599,99 off-kontrakt. Nu finns det ett par möjligheter här, först ut, eftersom sidan sannolikt inte är tänkt att vara online, kan dessa priser bara gissningar eller platshållare, men dessutom ha i åtanke att AmazonWireless och andra utomstående trådlös återförsäljare vanligtvis ta mindre betalt för produkter på kontrakt än bärare göra, så vi förväntar att detta är minst $ 50 mer direkt från AT & T. Åh, och en annan godbit: söker efter telefonen på Amazon visar ett möjligt datum då 11 februari vilket skulle vara ännu mer aggressiva än Moto's end-of-februari vägledning . Återigen, någon annan gissa eller platshållare på Amazons del ... men det är ett datum att hålla i bakhuvudet ändå.

[Tack, Roman]

Motorola Atrix 4G går upp på AmazonWireless, $ 150 på 11 februari -? Misstag som ursprungligen visades på Engadget tor, 27 Jan 2011 20:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar