fredag 28 januari 2011

Google testar annonser i Gmail, vårt tålamod

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/google-testing-display-ads-in-gmail-our-patience/:
Åh, det är ve oss. Användare av Gmail är webbklient rapporterar en mycket ovälkommen ny besökare till sin kommunikationstjänst: visa annonser. Den högra kolumnen längst att Google förbehåller för annonser hittills har befolkad endast av lätt att ignorera textlänkar, men i de senaste dagarna, har bildbaserad reklam också smyga ut till intet ont anande emailers. Killarna över på Search Engine Land har gjort lite grävande och fick följande uttalande från Google:
"Vi är alltid prova nya annonsformat och placeringar i Gmail, och vi nyligen börjat experimentera med bildannonser på meddelanden med tunga bildinnehåll."
Denna lilla studie verkar äga rum på en mycket begränsad omfattning, varför det inte har varit någon skandal sedan den började i fredags. Hoppas bara att Google Display-nätverket som är ansvariga för dessa pictomercials tycker bättre om den och lämnar vår Gmails ensam. Vi skulle hata att behöva lämna den vackra webben för några opersonliga mail-serverar app.

[Tack, Greg]

Google testar annonser i Gmail, vårt tålamod publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 02:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar