fredag 28 januari 2011

Nikon patent DSLR kamera / projektorn kan high-end fotografer får följa projektionen parti

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/nikon-patents-dslr-camera-projector-high-end-photographers-ma/:
Nikons gjort projektorn-i-ett-kamera sak tidigare, men S1100pj syftade till den kompakta digitalkameran publik. I vad som verkar vara ett försök att ta sitt spel till nästa nivå, företaget har erhållit ett japanskt patent för ett sätt att ge en DSLR samma mytiska projektorn kapacitet. Även om patentets engelska detaljerad beskrivning anges att bilderna är "projiceras på skärmen på fotografering instrumentet utsidan via okularet av en elektronisk sökare," kan något ha gått förlorade i översättningen - ritningarna visar prognosen kommer ut ur kamerans lins och våra förhoppningar och drömmar inte kommer att låta oss se något annat. Oavsett hur saken fungerar, hoppas vi att Nikon tar den i produktion snart, eftersom vi - stolta medlemmar av de "allvarliga" foto-knäppa skara - skulle vilja dela våra bilder på fester, även . Hit upp källan länk för översatta patentskriften, men tänk på att länken inte fungerar i Chrome (IE eller Firefox bara) och du måste sätta i "A" för den typ kod och "2.011-10.098" i fältet Nummer att få dem. Vad trodde du surfa på world wide web var lätt?

Nikon patent DSLR kamera / projektor, slut fotografer får hög få med projektionen part som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 07:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Nikon Rumors | källa Industriellt rättsskydd Digital Library | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar