fredag 28 januari 2011

Vita huset ryggen plan för att reservera 700MHz D Block "för den allmänna säkerheten nätet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/white-house-backs-plan-to-reserve-700mhz-d-block-for-public-sa/:
Den allmänna säkerheten byråer i USA har drivit under lång tid har den så kallade D Block "-delen i 700MHz trådlösa spektrumet alla för sig själva , och det ser ut som de kan nu officiellt räkna med stöd av Vita huset i den ansträngning. Obama-administrationen meddelade idag att det är stöd för avsikt att reservera etern - beräknas vara värd $ 3000000000 om de auktioneras ut - för en ny nationell allmänna säkerheten nätverket, och det även planer på att be kongressen att godkänna ytterligare utgifter som krävs för att faktiskt bygga ut nätet, som FCC uppskattningar kan kosta så mycket som $ 15 miljarder. Som The Wall Street Journal konstaterar öde föreslagna nätverket är nu i stor utsträckning i händerna på House republikaner, som fortfarande uppdelat på planen - även om vissa nyckelpersoner har kommit ut till stöd för det de senaste dagarna.

Vita huset ryggen plan för att reservera 700MHz D Block "för den allmänna säkerheten nät som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 16:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Daily Wireless | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar