fredag 28 januari 2011

Geolocation app vädjar till din inre barmhärtige samariten, gör du en amatör EMT

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/28/geolocation-app-appeals-to-your-inner-good-samaritan-makes-you/:
När du går in hjärtstillestånd, har du ungefär tio minuter att leva om du inte får läkarvård, och den genomsnittliga räddningsinsatser Klockan är sju minuter efter att du ringa 911. I ett försök att få folk att hjälpa snabbare och utnyttja iPhone liv förmågor rädda , San Ramon Valley Brandskydd District i Kalifornien har skapat brandkåren app att ta hjälp av medborgarna i kampen mot (tyvärr) resultaten av en livstid av att äta tacos . IPhone app - Android och BlackBerry-versionerna är för närvarande i verk - låter akuta markpersonalen att meddela användarna via texten i ett närliggande kris. För de känner heroiska, App visar en karta med offrets position och närliggande automatisk elektronisk defibrillatorer och ger, "återupplivning påminnelser" i fall att du är HLR teddy-bärande typ . För nu fungerar tjänsten bara i San Ramon, men det finns planer i hamn den för användning på annat håll. Det betyder att vi kan se fram emot en nation av amatör Ambulanspersonalen, vilket gör oss tacksamma för att mun-mot-mun är inte längre en del av HLR. Kontrollera video efter rasten för att se app i aktion.

Fortsätt läsa Geolocation app vädjar till din inre barmhärtige samariten, gör du en amatör EMT

Geolocation app vädjar till din inre barmhärtige samariten, gör du en amatör EMT ursprungligen visades på Engadget på Fri, 28 Jan 2011 08:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink O'Reilly Radar | källa San Ramon Valley Brandskydd District | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar