måndag 13 juni 2011

Boxee användare utan en ruta på PC, Mac eller Ubuntu får en minskning uppdatering, öppen källkod release

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/boxee-users-without-a-box-on-pc-mac-or-ubuntu-are-getting-a-fal/:
Ända sedan Boxee Box släpptes av programvara som körs på deras datorer har fans lämnats vid vägkanten när det gäller uppdateringar, men precis som vi väntat som kommer att förändra i höst med nya uppdateringar för PC, Mac och Ubuntu versioner. VD Avner Ronen meddelas på den officiella bloggen att medan uppdateringar för den nedladdningsbara versionen "kommer sannolikt att hamna på efterkälken de versioner av Boxee för enheter" Företaget hoppas att hålla dem mer upp i varv framöver. Fortfarande tror du skulle kunna göra ett bättre jobb med att uppdatera programvaran själv? Gjort, eftersom Boxee planerar också att göra en open source version tillgänglig. Det finns inget datum som är knutna till arbete och tanke på tidigare erfarenheter med fördröjd Boxee utsläpp skulle vi inte klara vårt college fotboll tittar schema ännu, men för alla som hellre rullar sina medieenhet finns det fortfarande en framtid i Boxee plattformen.

Boxee användare utan en ruta på PC, Mac eller Ubuntu får en minskning uppdatering, öppen källkod släppa publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 11:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Boxee Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar