måndag 13 juni 2011

YouTube lägger subtilt HD förhandsgranska bilder, logoless uppspelningsalternativ

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/youtube-subtly-adds-hd-preview-images-logoless-playback-option/:
Det är inte alls lika monumental som dagen att YouTube faktiskt började stödja HD-video , men det kommer säkerligen att göra dem som rutinmässigt laddar upp HD-innehåll lite gladare. Vi talar om två nya tillägg som lades fram av den YT laget: HD-bilder förhandsvisning och en logoless uppspelning. Varje ny video laddas upp till webbplatsen i en resolution av 480p eller högre kommer att ha en HD Förhandsvisningsbild där spelaren är inbäddad, och vi får veta att redan existerande HD-video kommer att uppdateras "inom de närmaste veckorna." Flytta höger längs att pesky YouTube vattenstämpel (se ovan) skall inte finnas mer om du väljer att nix det, men det är inte så enkelt som att bara kryssa i en ruta, du måste lägga till 1 sista "på med"? modestbranding = videon URL för att få den att försvinna. Så, festliga drycker vid middagstid?

YouTube lägger subtilt HD förhandsgranska bilder, logoless uppspelningsalternativ ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 12:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Inquirer | källa YouTube-blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar