måndag 13 juni 2011

Den Xsens ForceShoe klockor din steg hjälper dig att gå bättre

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/the-xsens-forceshoe-watches-your-step-helps-you-walk-better/:
Tekniken-laden Xsens ForceShoe bättre skulle kunna beskrivas som en sandal. Men om du är den typen av tvåbent perfektionist som vill analysera din gång hjälp av en rad 6DoF kraft sensorer och magnetiska trackers (för att inte nämna att listigt-förtäckt trådlös data sändare), då risken är dina tånaglar också kan ha en lite granskning. I själva verket, även om ForceShoe är främst avsedd för fysio patienter, tror vi dess uppfinnare vid universitetet i Twente bara kan ha snubblat på nästa generations Nike + tillbehör vi alla har väntat på. Tyvärr är de inte på rea, men om du är en forskare som vill mäta orientering, acceleration, vinkelhastighet, kraft och vridmoment på fötterna i tre dimensioner, är du välkommen att hoppa förbi paus för hela pressmeddelandet .

Fortsätta läsa Xsens ForceShoe klockor din steg hjälper dig att gå bättre

Den Xsens ForceShoe klockor din steg hjälper dig att gå bättre ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 09:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa Xsens | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar