måndag 13 juni 2011

Droid Ladda uppdatering innebär personlig hotspot tillbaka i tiden, tillägger förbättringar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/droid-charge-update-brings-personal-hotspot-back-in-time-adds-i/:
Boy, det säkert har varit en rolig resa för Samsung Droid Charge fans. Sedan början av denna månad, sade LTE telefonens plågats av en ganska dum bugg: dess Mobil Hotspot funktionen fungerar bara om du ställer in datum på någon gång i maj. Tack och lov har Verizon släppte nu en uppdatering som ska ta med enheten tillbaka i tiden för några bekymmersfria hotspot talan, så att TARDIS av er kan stuvas undan för nu. Även lagt i paketet är en helhet stash av förbättringar här och där, bland annat ökade batteritiden under röstsamtal, bättre webbläsare prestanda, nya e-mappstruktur, förbättrad GPS-prestanda, och många fler godsaker. Som vanligt kan förutse ägare hålla ett öga för OTA uppdatering anmälan, men känn dig fri att kylan i maj, om du njuter av semestern.

[Tack till alla som skickat detta i]

Droid Ladda uppdatering innebär personlig hotspot tillbaka i tiden, tillägger förbättringar ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 23:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Verizon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar