måndag 13 juni 2011

Mac OS X Lion beta avslöjar "Starta om Safari" browser-endast-läge

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/mac-os-x-lion-beta-reveals-restart-to-safari-browser-only-mode/:
MacRumors grävde igenom den senaste utvecklaren beta av Mac OS X Lion när den fann en ganska intressant nytt alternativ - om du väljer "Starta om Safari" på användarens låsa skärmen, kommer datorn att starta i ett läge som enbart består av webben webbläsaren. Om detta låter bekant, kanske du har hört av Googles Chrome OS , ett delvis utvecklat operativsystem som körs i webbläsaren själv ... men vi har inte hört Apple uttrycker en önskan om något sådant. Nu, förvisso har vi sett ett antal Windows-datorer och bärbara datorer levereras med en sekundär, webbläsare-centrerad OS som Splashtop för att få en omedelbar-läget, men om du måste starta och starta om datorn för att komma till Safari, som inte låter som mycket av en förbättring. Kanske det är ett sätt att låta gäster (eller barn) roa sig utan att ge dem tillgång till dina filer? Allt vi vet säkert är att det är en mycket mystisk alternativ.

Mac OS X Lion beta avslöjar "Starta om Safari" browser läget endast publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 12 Jun 2011 19:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MacRumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar