måndag 13 juni 2011

SceneTap app analyser pubar och klubbar i realtid, förmodligen kommer inte poäng du en Jersey Shore cameo

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/scenetap-app-analyzes-pubs-and-clubs-in-real-time-probably-won/:
Så, här är den magra - när SceneTap lanserar i en månad eller så, det ska tillhandahålla Android och IOS användare med en skrämmande mängd analyser innan du träffar staden. Som historien går, kommer start vara att utnyttja en infrastruktur av kameror utspridda över ett oräkneligt antal barer. Målet? För att ge en realtid ögonblicksbild av vad demografin är på en plats på vilken dag som helst. Enligt företaget, demografisk information, social kommentar och "andra omfattande funktioner" kommer att visas, som alla kommer att hjälpa människor att avgöra om de vill gå. För integritetsskyddet freaks, kommer de (förhoppningsvis) bli tröstade av det faktum att ingen verklig inspelning pågår, och varje person spåras anonymt. Hyllas som en "ny typ av socialt nätverk," SceneTap kommer inledningsvis att omfatta 50 klubbar, och naturligtvis finns det ingen DUI checkpoint funktion för dem som hoppas att göra något så opraktiskt som dricka och köra efteråt. Chef på tidigare avbrottet för resten av deets, och se till att pinga företaget om du hoppas på en Snooki Iakttagelserapporter push registrering i version 2.0.

Fortsätt läsa SceneTap app analyser pubar och klubbar i realtid, förmodligen kommer inte poäng du en Jersey Shore cameo

SceneTap app analyser pubar och klubbar i realtid, förmodligen kommer inte poäng du en Jersey Shore cameo som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 17:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa SceneTap | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar