måndag 13 juni 2011

Sony, Panasonic, andra att starta plattformsoberoende e-bok tjänsten, senare i år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:
Titta inte nu, men det finns några stora synergieffekter på gång i Japan e-bok på marknaden, nu när Sony , Panasonic , Rakuten och Kinokuniya har alla gått samman om en ny digital quest. Idag kvartett bolag meddelade att de arbetar på ett system som skulle göra det möjligt för användare att köpa och läsa innehåll tvärs över sina respektive e-läsare , att injicera e-kosmos med en rejäl dos av fri kärlek och goda vibbar. Enligt den nya tjänsten skulle kunderna kunna hantera sina nedladdningar och bläddra bästsäljare inom ett centraliserat webbaserad marknadsplats, oberoende av den enhet de går till sängs med varje kväll. Eftersom inom detta nya universum, skulle det inte vara "mitt", "din", eller "deras" - alla kommer att vara en och en kommer att bli. Hövdingarna har redan slagit fast powows med en handfull digitala förläggare, men de räknar med att ha fler vänner runt lägerelden vid den tidpunkt då projektet startar senare i år.

Sony, Panasonic, andra att starta plattformsoberoende e-bok tjänsten senare under året ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 13:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget Japan | källa Nikkei | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar