måndag 13 juni 2011

HP uppgift i samtal med stora skivbolag över cloud-baserad tjänst

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-reportedly-in-talks-with-major-labels-over-cloud-based-servic/:
Vi har redan sett några rykten om en moln-synkronisering musikaffär för HP TouchPad, för att inte tala tala om " Music Synergy ", och det nu ser ut som det kunde vara lite mer rörelse på den fronten. Enligt Billboard.biz, HP: s diskussioner med de stora skivbolagen om ett moln-baserad tjänst av något slag är nu "uppvärmning", trots att det uppenbarligen inte betyder en verklig lansering är nära förestående. En stor etikett exec berättade Billboard att tjänsten skulle kunna vara "något liknande Qriocity för olika medier, som kan levereras på en HP-enhet" men tillade att "vi vet inte hur allvarliga de är," vilket inte är exakt en uppmuntrande sak att höra. Denna osäkerhet upprepades av andra icke namngivna källor, som var enligt uppgift osäker på hur snabbt HP kunde lansera en sådan tjänst (minst sex månader bort, enligt vissa), medan en annan säger att HP fortfarande är "att försöka begränsa vad deras tjänst kommer att se ut. "

HP uppgift i samtal med stora skivbolag över molnbaserad tjänst som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 00:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Billboard.biz | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar