måndag 13 juni 2011

Fackeltåg 2: LAN-spel bekräftat, ny klass meddelade, mods inkommande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3mUMkrFtaOM/torchlight-2-lan-play-confirmed-new-class-announced-mods-incoming.ars:

Detta är vad Max Schaefer, VD för runor Spel, berättar om och om igen under min förhandsvisning av Fackeltåg 2: "är ett litet team, vi kan bara göra en sak i taget. Vi" Detta är svaret när jag frågar om en Xbox 360-versionen av det kommande spelet eller en eventuell IPAD version av spelet, en möjlighet de är intresserad jag hade en chans att prova många av de uppdateringar och nya delar av innehållet för spelet, och jag är redan kär.

Ändå är inte de lämnar pengar på bordet? Varför inte utöka storleken på företaget? "Vi kom från stora företag," Schaefer berättade, beskriver det lag som skapar Fackeltåg 2. Varför lämna något stort att skapa något du brinner för, att bara göra det GIB? Schaefar verkade mer än bekväm vistelse små, vilket skapar en sak i taget. Här är vad som är nytt i spelet, och varför du bör vara glada.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar