måndag 13 juni 2011

HP rullar ut YouTube mattan för TouchPad skiffer, priser tillbehör (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-rolls-out-the-youtube-carpet-for-touchpad-slate-prices-acces/:
Nu när HP: s styrplattan har bekräftat 1 juli release datum , företagets det kommer att göra sitt darnedest för att du är glada för skiffer, och bolagets man börjar ganska bra om ni frågar oss - istället för att försöka hitta en ny hymn , det visar helt enkelt upp vad dual-core tablet egentligen gör. De nio YouTube-videor efter rasten kanske inte den mest spännande saker du ska titta på hela dagen, men det gör de visa upp multitasking magi av HP: s kort-baserade operativsystem. Om det är alldeles för lite TouchPad information dock Geekazine också tejpade en 37-minuters samtal med HP produktchef Tim Pettitt, där han avslöjar att den slutliga styrplattan inte kommer att ha en traditionell gest område, men det kommer att känna igen den traditionella svepa upp för öppna och stänga program. Genom av, Pekplattan tillbehör har alla nu prissatts: du kommer att släppa $ 30 för en laddare, $ 50 för den officiella fällbara fall, $ 70 för Bluetooth-tangentbord , och $ 80 för nya Touchstone dockan. Dyr.

Fortsätt läsa HP rullar ut YouTube mattan för TouchPad skiffer, priser tillbehör (video)

HP rullar ut YouTube mattan för TouchPad skiffer, priser tillbehör (video) publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 02:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink EverythingPre , PreCentral (1) , (2) | källa hpcomputers (YouTube) , Geekazine , HP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar