måndag 13 juni 2011

Motorola Droid / Milestone 3 får förhandsgranskas, Verizon äntligen släppt närmar sig?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-droid-milestone-3-gets-previewed-verizon-release-fin/:
Motorola Droid 3 har inte precis gjort det bästa jobbet med att bo bakom en mask, och den (eller den internationella fas 3 variant, att vara specifik) har nu landat i händerna på kinesiska hemsida xda.cn, som har gett vad som säkert den mest omfattande titt på telefonen hittills. Det innefattar några ytterligare bekräftelse på specifikationer som en 4-tums skärm QHD (i PenTile sorten, verkar det som), en 8-megapixelkamera, HDMI-utgång och ett 1500 mAh batteri, samt vad som verkar vara den första riktmärken för telefonen och dess dual-core OMAP 4430 processor, som tydligen lätt hämmas av en ren 512 MB RAM. I andra Droid tre nyheter, Droid Life konstaterar att enheten har dykt upp i Gameloft förenlighet listor för Android spel, och säger att dess förhandlingen att Verizon nu riktar sig mot ett 7 juli lansering. Det är uppenbarligen fortfarande långt från bekräftats, men det verkar säkert att satsa på att en release inte kan bli för mycket längre bort nu. Hit källan länken nedan för xda.cn är fullständig förhandsvisning.

Motorola Droid / Milestone 3 får förhandsgranskas, Verizon äntligen släppt närmar? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 13 Jun 2011 15:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa xda.cn | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar