måndag 13 juni 2011

Panasonic Lumix DMC-GF3 tjänsteman: 12,1 MP, 1080i-video, ingen blixtsko i sikte (hands-on)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/13/panasonic-lumix-dmc-gf3-official-12-1-mp-1080i-video-no-hot-s/:
Förra veckan fångade vi en glimt av Lumix DMC-GF3 , ett nytt tillskott till Panasonics ständigt växande familj av Micro Four Thirds skyttar. Visar sig, var kameran vi spionerade på att YouTube-video legit: företaget bara gjort det officiellt och ja, det saknas en het sko. Finns i fyra färger med upplösning på 12,1 megapixel, använder den Panny senaste Imaging Processor, skjuter 1080i AVCHD-video, och har en 3-tums pekskärm, ISO-omfång på 160 till 6400, och den vanliga utbud av Intelligent Auto förbättringar. Till skillnad från de GF2 - som inte kommer någonstans, förresten - det är utformat med den grönaste av nybörjare i åtanke, vilket betyder att det avstår från saker upplevt photogs skulle gilla, som exempelvis en het sko och sökare. Den här har en mono, inte stereo mikrofon och swappar i ett enkelt rullhjul på baksidan. Panasonic rejiggered också touch-gränssnitt för att göra vissa inställningar lättare att hitta, och lagt till en miniatyr konst filter - redan en stapelvara på Olympus PEN -serien. Åh, och som en nybörjarvänlig kamera, ser det mer ut som ett peka-och-skjuta än en DSLR - det är 15 procent lättare än GF2, och 17 procent mindre.

Den GF3 kommer att finnas tillgänglig i juli för $ 699 med en 14mm lins, som skall följas i slutet av augusti av en $ 599-kit som levereras med en 14-42mm objektiv. Under tiden huvudet på förbi paus och kolla in våra intryck efter att ha tillbringat några minuter med en inte-final enhet och ett 14 mm objektiv. Vi fick bara spela med den i ett fluorescerande konferensrum, tyvärr, men förhoppningsvis vår handfull provbilder kommer att ge dig ett smakprov på vad du kan göra med skärpedjup bör du våren för den högre änden av två satser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar