måndag 13 juni 2011

Robotar göra frukost för forskare, bida tiden (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/12/robots-make-breakfast-for-scientists-bide-time-video/:
Frukost är den viktigaste måltiden på dagen för ett växande robot - det är också ett enkelt och relativt snabbt sätt att invagga en grupp forskare i en falsk känsla av säkerhet. Nu är vi inte säga att James och Rosie här hade en baktanke när de sätter ihop en frukost av bayersk korv och baguetter för en grupp forskare vid Münchens CoTeSys Lab - så långt robotliknande par går, de verkar mycket trevligt. James, en av USA utformade PR2 robot, skivade brödet, medan tyska utformad Rosie kokade korv, som några hungriga roboticists tittade på tålmodigt. Konstigt, detta är inte första gången vi sett en robot förbereda en morgon måltid - det är skönt att veta dock att efter roboten apokalyps , åtminstone vi alla fortfarande vara bra mat. Super påskyndas video från matlagning robotar efter rasten.

Fortsätt läsa Robotar göra frukost för forskare, bida tiden (video)

Robotar göra frukost för forskare, bida tiden (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Jun 2011 22:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IEEE Spectrum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar