lördag 1 oktober 2011

AT & T ber domstol att avfärda stämningar med Sprint och C Spire Wireless

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/30/atandt-asks-court-to-dismiss-lawsuits-filed-by-sprint-and-c-spire/:
Tja, titta på Ma Bell nu, önskar det hela skulle bara försvinna. Bundet i stämningar, har företaget lämnat in motioner att avvisa två klagomål från Sprint och C Spire Wireless (tidigare Cellular South), som syftar till att blockera AT & T: s förvärv av T-Mobile. I anmälningar är det hävdas att två leverantörer företräda sina egna intressen, snarare än allmänheten. AT & T vidare avslöjar att C Spire hade förföljt privata förhandlingarna inför rättegången, där regional leverantör enats om att stödja en sammanslagning "om AT & T skulle gå med att inte engagera sig i infrastrukturbaserad konkurrens i Mississippi." Ma Bell Vidare anges: "Detta olämpligt förslag bekräftar att det Cellular South fruktar är konkurrens, inte bristen på konkurrens." Med tanke på den senaste manövern (som har en anstrykning mycket av PR-spin), det är ingen tvekan om att advokater för Sprint och C Spire kommer att ha lite läxor över helgen.

AT & T ber domstol att avfärda stämningar med Sprint och C Spire Wireless ursprungligen visades på Engadget on Fri, 30 Sep 2011 20:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg BusinessWeek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar