lördag 1 oktober 2011

Kodaks Vattentät lekfull registrerar din pool partier i 720p, kan du återuppleva det magplask

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/kodaks-waterproof-playfull-records-your-pool-parties-in-720p-l/:

Tycker du om att spela tuff? Bra, då detta Kodaks för dig. Upp till förbeställa på bildhantering bolagets hemsida, är en uppdatering av lekfull vi fick ögonen-på med på CES tidigare i år - förutom denna handhållna kameran vattentät samt damm-och-släpp-bevis (även om bara "på plywood "). Den smala 720p skytten väger ca 85 gram och sport en 2-tums LCD-skärm, HDMI-utgång, pop-out USB 2.0 och en SD-kortplats kan utökas upp till 32GB. Kodaks erbjuder denna ficka och pool-vänliga bärbara i mitten till slutet av oktober med en premie $ 120 prislapp som för den svarta versionen, och den vita på en mindre $ 100. Om din high-end smartphone är bara inte klippa HD-inspelning senap, gå vidare och slå upp den källan länken nedan.

Kodaks Vattentät lekfull registrerar din pool partier i 720p, kan du återuppleva det magplask ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 oktober 2011 07:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Kodak | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar