lördag 1 oktober 2011

Virgin Mobile lanserar LG Optimus Slider, oförmärkt skjuter upp uppgifter strypning till 2012

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/30/virgin-mobile-announces-lg-optimus-slider-sneakily-postpones-da/:
Virgin Mobile ursprungligen för avsikt att fira den nya månaden med vrida omkopplarenstrypt uppgifter , men beslöt att skjuta dessa planer fram och presentera ett par nya telefoner istället. Den förbetalda bärare aviserade den kommande lanseringen av LG Optimus Slider (notera: det är inte den Optimus not ) och HTC Wildfire S i oktober och, i samma pressmeddelande, nonchalant nämnde att det skulle fördröja minska genomströmning hastigheter för tunga användare förrän någon gång nästa år. Inga ord om varför denna kom till, men vi tar goda nyheter när vi kan få det. LG Optimus Slider är en Android 2,3 enhet med en 3,2-tums HVGA display, en 3.2MP kamera och 1500 mAh, och kommer att vara tillgängliga online som börjar 16 oktober för $ 200 och i Sprint butikerna 30 oktober. HTC Wildfire S kommer att dyka upp i silver på Best Buy och i vitt på Radio Shack börjar 23 oktober och kan bli din för $ 200 också. Vi kan föreställa oss vilka tillkännagivandet du är mest glada för. Kolla in både pressmeddelanden i sin härlighet efter pausen.

Fortsätt läsa Virgin Mobile lanserar LG Optimus Slider, oförmärkt skjuter upp uppgifter strypning till 2012

Virgin Mobile lanserar LG Optimus Slider, oförmärkt skjuter upp uppgifter strypning fram till 2012 som ursprungligen visades på Engadget on Fri, 30 Sep 2011 21:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Virgin Mobile (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar