lördag 1 oktober 2011

Hitachi glasögon utan 3D-tekniken ger dig konstiga kyckling saker ur flera vinklar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/30/hitachi-glasses-free-3d-technology-lets-you-view-weird-chicken-t/:
Vi kanske inte har valt ovanstående konstiga barnet brud att sätta vår autostereoscopic teknik för världen, men åtminstone det gör för några minnesvärda bilder. Den hatchling är en 3D-bild som genereras av projektorer, overlayed på toppen av en verklig värld objekt som kan ses av flera personer på flera vinklar utan behov av 3D-glasögon. Inbyggda sensorer känner betraktarens position och justera betraktningsvinkel därefter. Naturligtvis är detta inte första gången vi sett denna typ av teknik - fan, det är inte ens första gången vi har sett den här sortens saker från Hitachi , men företaget säger att det ständigt blir bättre, med en markerad djup upplösning förbättring jämfört med en teknik visas upp här tiden förra året på CEATEC . Företaget söker att implementera tekniken för både digital skyltning och ändamål underhållning, så småningom revolutionera hur världen ser på 3D bebis kycklingar.

Hitachi glasögon utan 3D-tekniken ger dig konstiga kyckling saker ur flera vinklar ursprungligen visades på Engadget on Fri, 30 Sep 2011 22:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hitachi (översättning) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar