lördag 1 oktober 2011

Kindle Fire ger sig iväg mer försäljning: HTC Flyer priset sjunker med $ 200

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1OgmDZTOk-8/kindle-fire-sets-off-more-sales-htc-flyer-price-drops-by-200.ars:

Kindle Fire verkar ha katalyseras ännu en tablet salu: HTC Flyer kommer att sjunka till $ 299 på Best Buy start 1 oktober, med inget slut på försäljningen i sikte. Detta är den andra stora märkena tablet som verkar vara nytt centrerar sig kring Kindle Fires $ 199 pris.

Under de senaste veckorna, den BlackBerry Playbook : s pris halkat ner till en startpunkt pris på $ 299, $ 200 mindre än det ursprungligen detaljhandeln under lanseringen. HTC Flyer, som är en 7-tums tablet som Playbook, kommer att få samma rabatt. Samtidigt har 10-tums 4G-kompatibel HTC Jetstream håller starkt på $ 699,99 för en 32GB modell.

Varken Playbook eller HTC Flyer finns mycket popularitet samtidigt upptar samma prisläge som iPad. HTC Flyer har en 1,5 GHz single-core processor och det är fortfarande kör en version av Android som inte är avsedd för tablets (2,3 Gingerbread), fast den är belagd med HTC: s Sense UX. Den Flyer interna 16 GB lagringsutrymme kan inte utökas, men den har en respektabel samling kameror (1,3 megapixel på framsidan och 5-megapixel på baksidan) och levereras med en penna.

Best Buy kallar $ 299,99 den "permanenta lägre pris" av HTC Flyer, och det kommer att gälla både i butik och online. Vi är lite glada att ett företag äntligen har satt ut ett krig tablet prissättning, men dessa rabatter kan ändå inte vara tillräckligt för att få tillbaka alla rampljuset Kindle Elden har stulit.

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar