lördag 1 oktober 2011

Kompakt Stress Meter ger checkups från bekvämligheten av ditt skåp (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/compact-stress-meter-provides-checkups-from-the-comfort-of-your/:
Chansen är stor att du inte behöver en dator att veta att kontoret betonar dig, men om du någonsin känt ett behov av att faktiskt kvantifiera vägtullen din chef tar på kroppen, kunde Compact Stress Meter bli din nya bästa kompis. Utvecklats av forskare vid Tokyo Metropolitan University, använder detta system en sensor puls våg-och IR-reflekterande sond för att mäta blodflödet genom användarens fingertoppar, som fungerar som en relativt korrekt stressindex. Allt du behöver göra är att placera fingret på sensorn i tio sekunder, och ett medföljande datorprogram visar automatiskt din stress i realtid genom att analysera variationer i blodflödet. Vid denna punkt, programvara och sensorn är fortfarande åtskilda, även om mätarens utvecklarna redan har en ny prototyp med sensorn inbyggd i en mus, så att användare att kontinuerligt mäta sin stress och samtidigt hårt arbete framför sina datorer, eller medan ursinnigt söka efter ett nytt jobb. Klicka förbi paus för att se mätaren i aktion för dig själv.

Fortsätt läsa Kompakt Stress Meter ger checkups från bekvämligheten av ditt skåp (video)

Kompakt Stress Meter ger checkups från bekvämligheten av ditt skåp (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 oktober 2011 05:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar