lördag 1 oktober 2011

Samsung släpper 1,5 GHz Exynos processor och 16MP CMOS för mobiltelefoner, om du är trevlig

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/01/samsung-releases-1-5ghz-exynos-processor-and-16mp-cmos-for-mobil/:
Samsungs just meddelat den nyaste och snabbaste version av sin Exynos mobila processor. Den 4212 är en dual-core ARM Cortex A9 klockade till 1,5 GHz, byggd med hjälp av en 32mn process som gör det 30 procent effektivare och 25 procent snabbare än 4210. Förra årets modell kunde många imponerande bedrifter, men dess 3D förmågor var hämmas av de begränsningar som följer av dess HDMI 1.3 controller. Den nya pojke får version 1.4 och därmed friheten att köra stereoskopiska bilder på ett imponerande 70fps. Markerna kommer att finnas tillgänglig under Q4 i år, men bara till "utvalda kunder" som - vi gissa - se efter herr och fru Samsungs katter över julledigheten. Chipet kommer för sent för Galaxy S II LTE , men vi kan förvänta oss att se det i framtiden superphones dröja alltför länge.

Samtidigt släppte företaget en 16 megapixels CMOS-sensor avsedd för mobila enheter. Den kan ta stillbilder till noterad figuren och är teoretiskt kan 30fps video på ungefär hälften att även om vi knappast få se en enhet som kan spela in 8 megapixel video inom en snar framtid. Om du inte hade gissat, "väljer kunder" kommer att få sina extra artig händer på Samsung S5K2P1 i november, kommer andra OEM-företag har att vänta utanför, i snön. Naturligtvis, som alla vet, det är inte hur stor din megapixel räkna är, det är vad du gör med dem som verkligen räknas.

Fortsätt läsa Samsung släpper 1.5GHz Exynos processor och 16MP CMOS för mobiltelefoner, om du är trevlig

Samsung släpper 1,5 GHz Exynos processor och 16MP CMOS för mobiltelefoner, om du är trevlig ursprungligen visades på Engadget , lör, 1 oktober 2011 02:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BusinessWire (Exynos) , BusinessWire (S5K2P1) | källa Samsung (S5K2P1) , Samsung (Exynos) | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar