torsdag 9 december 2010

Apple att förlita sig på Intels Sandy Bridge grafik i framtiden MacBook, AMD GPU: er i MacBook Pro?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/apple-to-rely-on-intels-sandy-bridge-graphics-in-future-macbook/:
Apple kommer att använda Intels Sandy Bridge processorer i sina kommande bärbara datorer, inga överraskningar där, men vad är intressant med dessa kommande maskiner är att vissa av dem enbart förlita sig på Intels chip för både allmän och grafisk bearbetning uppgifter. Det är ett ord från de vanliga "källor med Apples planer" som förväntar sig "MacBook-modeller med skärmstorlekar på 13 inches och under" att undfly införandet av en diskret GPU och rida sin lycka på den förbättrade grafiska prestanda Intels kommande gör- it-all-chip. För närvarande finns inga sub-13,3-tums MacBook, så förslaget om en är säkert spännande, men den stora punkten här verkar vara att NVIDIAs att lämnas ut från Apple parti, eftersom MacBook Pro är också förutspådde att växla upp till AMD- förutsatt grafikhårdvara. Alla dessa förändringar ska äga rum med Apples nästa uppdatering, vilket naturligtvis väntas någon gång i det nya året. Även om, som CNET har påpekat, kan allt detta vara bara en massiv förhandlar knep för att få NVIDIA att spela trevligare med sin prissättning, är vi benägna att tro Intel äntligen har fått sitt integrerad grafik upp till en nivå där det behagar kräsna tastemakers på Apple.

Apple att förlita sig på Intels Sandy Bridge grafik i framtiden MacBook, AMD GPU: er i MacBook Pro? ursprungligen visades på Engadget tor, 9 december 2010 08:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar