torsdag 9 december 2010

iTunes 90-andra låten förhandstittar på webben, på utvalda låtar och USA-bara för nu

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/itunes-90-second-song-previews-now-live-on-select-songs-and-on/:
Apples bläddrade strömbrytaren på att utvidga iTunes klipp till helt revolutionerande längd av 90 sekunder. Endast spår som varar i två och en halv minut eller längre och ett begränsat antal artister har nytta av denna förändring - vilket verkar vara av Apples ensidiga gör - och det är bara effektiva i USA iTunes Store. Lita på oss, kontrollerade vi våra brittiska konton och möttes av dessa mediokra, helt otillfredsställande 30-sekunders förhandsvisningar på allt. Vi räknar det fortfarande lite mer intriger kvar i denna berättelse, i synnerhet när det gäller att blidka skivbolagen och förhandlingar om internationella avtal, men vi lämnar dessa förhandlingar med de väl rakade snubbar i dyra kostymer - för dig och oss, det finns en hel del Black Eyed Peas och Kanye West grejer för att gå och förhandsgranskning.

iTunes 90-andra låten förhandstittar på webben, på utvalda låtar och USA-bara för nu ursprungligen visades på Engadget tor, 9 dec 2010 02:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Apple Insider | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar