torsdag 9 december 2010

Tokyoflash diken tradition ännu en gång med Kisai Satellit titta

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/08/tokyoflash-ditches-tradition-yet-again-with-kisai-satellite-watc/:
Hur många olika sätt kan ett armbandsur visa tiden? Så många sätt, som helt framgår av den ständigt uppfinningsrika folk på Tokyoflash Japan . Deras senaste erbjudande är Kisai Satellite, en USB-laddningsbara klocka som bygger på tre blinkande "halos" för att visa tiden på ett sätt som är något mindre förvirrande än några av bolagets övriga klockor, men ändå förvirrande nog att förväxla någon ber dig om tiden. Vad mer, till skillnad från vissa av Tokyoflash koncept klockor, är detta en som faktiskt är tillgängliga (för drygt $ 90), och i ditt val av svart eller vitt med antingen blå eller gröna lysdioder. Hit upp i galleriet nedan för en närmare titt, och huvudet på förbi paus för en video.

Fortsätt läsa Tokyoflash diken tradition ännu en gång med Kisai Satellit titta

Tokyoflash diken tradition ännu en gång med Kisai Satellit titta ursprungligen visades på Engadget på Wed, 8 december 2010 19:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Tokyoflash Japan | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar