torsdag 9 december 2010

Sparkpad plattform avslöjade genom FCC, kan göra din vildaste fotoramen fantasier blir verklighet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/sparkpad-embedded-computing-platform-revealed-by-way-of-fcc/:
Ett besök på Sparkpad hemsida ger dig lite mer än en "kommer snart" teaser, men inte allt är förlorat, vänner: nya anmälningar i FCC: s databas i dag låter katten ur påsen. Vi är fortfarande inte säker på exakt hur det här är på väg att säljas, men Sparkpad produkter ser lite ut som en Bug Labs för större skärmar, till synes så hobbyister och företag utan massiv FoU-budgetarna att kasta tillsammans Linux-baserade interaktiva produkter som körs på fotoramar allt från 7 till 10,4 inches - och om det är inte tillräckligt stor, det finns också någon form av alternativ för distans manövrerade skärmar på 15 inches och större. De anordningar som kan programmeras med Flash, Lua språk, eller - kommer snart - med hjälp av Android SDK, vilket leder till en ganska mångsidig setup. Intressant Sparkpad manual påpekar att detta är den plattform som används av iGala pekskärmen fotoramen från ett par år tillbaka, så vi gissar att bolaget just nu tittar på öppna upp den underliggande plattformen för att alla som kommer. Hur som helst, ja - om du någonsin drömt om programmerar in egna DreamScreen kan Sparkpad vara vägen att rulla.

Sparkpad plattform avslöjade genom FCC, kan göra din vildaste fotoramen fantasier blir verklighet ursprungligen visades på Engadget tor, 9 december 2010 00:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC , Sparkpad | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar