torsdag 9 december 2010

BlueSLR dongle och app förvandlar din iPhone till en DSLR fjärrutlösare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/blueslr-dongle-and-app-turn-your-iphone-into-a-dslr-remote-shutt/:
Du har en telefon, har du en DSLR, men även om du älskar dem båda lika, de två ganska mycket talar aldrig. Detta misslyckande i att fånga synergistiska värde är nu slut, men tack vare BlueSLR Bluetooth dongle och dess medföljande IOS app. Kompatibel med iPhone (ner till 3G-modellen), iPod Touch-enheter (andra generationen och ovan), och iPads, fjärrkontroll system kommer detta låter dig manuellt utlösa din Nikon : s avtryckaren från ett avstånd av upp till 300 meter. Det finns också GPS märkning, om du är i sånt , och en vippa i app för justering exponering längd. Den app sig är gratis, även om dongel kommer du tillbaka en väldig $ 149. Åtminstone den kommunicerar via Bluetooth, som inte kräver fri sikt som Nikons egna IR fjärrkontroller. Kompatibilitet är inställd på att utökas till att inkludera Canon digitala systemkameror och Android och BlackBerry smartphones i framtiden, men om du redan har en D5000 och en iPhone 4 liggande tittar längtansfullt på varandra, du kan förbeställa din BlueSLR vid källan länk nedan.

BlueSLR dongle och app förvandlar din iPhone till en DSLR fjärrutlösare ursprungligen visades på Engadget tor, 9 dec 2010 06:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo , Electronista | källa BlueSLR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar