torsdag 9 december 2010

Exklusivt: Playstation Phone "Zeus Z1" prototyp riktmärke på video

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/exclusive-playstation-phone-zeus-z1-prototype-benchmarked-on/:
Vi kan inte få nog av Sony Ericssons Playstation Telefon (även känd som Zeus Z1), och vi gissar varken kan dig. Vi var precis skickat en ny video av enheten i handling, först nu det är igång Qualcomms Neocore riktmärke app. Som ni ser lyckades enheten 24,4 bilder per sekund i genomsnitt. Som inte verkar så mycket - vår Nexus S, till exempel, bara drog 55.6fps - men tänk på, detta är inte den slutliga programvara (eller hårdvara förmodligen), så det finns inga slutsatser alls att dra av Detta riktmärke just nu. Ändå är det skönt att få en annan syn på telefonen som vi tum närmare en mållinje vi fortfarande inte kan göra ut över horisonten. Tyvärr, ingen slide-out gamepad, men du såg att förra veckan . Var inte girig. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Exklusivt: Playstation Phone "Zeus Z1" prototyp riktmärke på video

Exklusivt: Playstation Phone "Zeus Z1" prototyp referensanvändare på video publicerades ursprungligen på Engadget tor, 9 December 2010 14:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar