torsdag 9 december 2010

Intellectual Ventures börjar tech patent stötande, filer tre stämningar mot nio företag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/intellectual-ventures-begins-tech-patent-offensive-files-three/:
Vi har alltid undrat varför förre Microsoft CTO Nathan Mhyrvold var lagring patent på sitt nya företag Intellectual Ventures , och det verkar som vi börjar ta reda på varför: förutom licensiering av hela portföljen till HTC och Samsung , IV är bara in sin tre första patenträttegångar mot nio tech företag. Detaljerna är gles, men den första kostymen är mot Symantec, McAfeee, Trend Micro, och Check Point Software, den andra namn Elpida Memory och Hynix, och den tredje är mot Altera, Lattice Semiconductor, och Microsemi. Vi skulle ta på patenten i fråga är alla super-teknisk natur, men det är verkligen inte de närmare detaljerna vi är intresserade av - det är mer det faktum att IV börjar flex några muskler i Tech World, och det innebär en mycket pengar kunde byta ägare riktigt snabbt. Vi får se vad som händer.

Intellectual Ventures börjar tech patent stötande, filer tre stämningar mot nio företag publicerades ursprungligen på Engadget tor, 9 december 2010 03:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar