torsdag 9 december 2010

Samsung tveksamma Pepparkakor på Galaxy S, säger Google maskinvara behöver "liknar" Froyo

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/samsung-undecided-about-gingerbread-on-galaxy-s-google-says-har/:
Om Nexus S är i grunden en Galaxy S i Pepparkakor förklädnad, skulle du tro Samsung skulle spricka i sömmarna för att erbjuda en uppgradering av mjukvaran för alla telefoner som det redan är sålda från den familjen. Okej, egentligen skulle du inte, men du skulle hoppas att skulle vara fallet, eller hur? Tja, Pocket-lint stack Samsung på just den punkten och lyckades finagle följande svar från en lokal Storbritannien kontakta förmodligen talar för moderskeppet:
"Om en ny version av operativsystemet Android är offentliggjorda och släpps, Samsung kommer att se över möjligheten att genomförandet av sådana nya versionen av den befintliga Samsungs produkter med Android-operativsystem (" Uppdatera ").

En sådan översyn kommer att baseras på olika faktorer inklusive, utan begränsning, den samlade effekten av sådana Update Samsungs produkter, är kraven systemet, de strukturella begränsningar, och graden av samarbete från komponentleverantörer och licensgivare programvara ".
Rätt, så pepparkakor lansering och att helt ny telefon som kommande i en vecka , inte offentliga nog? Och vad är "den övergripande effekten" av en Pepparkakor uppdatering bortom en grupp mycket nöjda användare? Samsung verkar vara passande dess land-mate LG i att ta ett utvärderande förhållningssätt till Pepparkakor, men Googles egna Android ledande utvecklare är ganska slutgiltigt om programvaran, säger att "Gingerbread hårdvara behov liknande Froyo." Så om din telefon kan köra version F, bör den inte ha några problem hantering version G. .. inga problem än sina egna skapare.

Fortsätt läsa Samsung tveksamma Pepparkakor på Galaxy S, säger Google maskinvara behöver "liknar" Froyo

Samsung tveksamma Pepparkakor på Galaxy S, säger Google maskinvara behöver "liknar" Froyo ursprungligen visades på Engadget tor, 9 december, 2010 04:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Pocket-lint , @ morrildl (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar