torsdag 9 december 2010

Snapstick visar upp iPhone-kontrollerade prototyp internet-tv

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/snapstick-shows-off-iphone-controlled-internet-tv-prototype/:
Det är fortfarande inte en faktisk produkt ännu, men uppkomling Snaptick har gett Crave en tidig titt på dess eponymously-heter internet-TV-systemet, som det står en utmaning för den lik av Google TV och Apple TV. Bolagets krok är att det helt enkelt ger "full web" till din TV, som kan styras antingen med din telefon eller en bärbar dator. När det gäller bolagets iPhone kan du bläddra faktiskt innehåll från din iPhone till TV, och även ha flera människor att kontrollera samma TV med deras respektive iPhone. Det blir lite mer komplicerat när det kommer till själva enheten, dock. Det verkar som om företaget fortfarande inte är säker på vilken form den kommer att ta - det kan vara en separat digitalbox som prototypen ovan, eller det kan vara inbyggd i en Blu-ray-spelare eller TV. Med tanke på att sakernas tillstånd, bör det inte komma så mycket överraskning att det finns någon indikation på pris eller releasedatum, men företaget är nu emot ansökningar för en privat beta, och du kan få en uppfattning om vad som kan vara i butik i videon efter rasten.

Fortsätt läsa Snapstick visar upp iPhone-kontrollerade TV prototyp internet

Snapstick visar upp iPhone-kontrollerade internet-TV prototyp som ursprungligen visades på Engadget tor, 9 december, 2010 14:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Crave , Snapstick | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar