torsdag 9 december 2010

Stora tech tillverkarna att släppa VGA till 2015, undrar vad Apple tog dem så lång tid

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/major-tech-manufacturers-to-drop-vga-by-2015-apple-wonders-what/:
Ett syndikat av elektronik titaner konsument inklusive AMD, Dell, Intel, Lenovo, Samsung och LG meddelade i veckan att dess produkter tillsammans kommer att släppa stöd för VGA 2015. Att säga Sayonara till 20 + år gamla analoga tekniken är ganska självförklarande för oss i dessa tider, men rådet of doom tydligen kände sig tvungen att citera DisplayPort-och HDMI fördelar av ökad energieffektivitet, mindre storlek och stöd för högre upplösningar som bevis flytten inte var personligt - bara affärer. AMD planerar att leda ut genom att starta VGA borttagningen år 2013 och till och med avsikt att göra det lilla extra som strippa DVI-I och låg spänning differential signalering teknik (LVDS) stöd också. Vi definitivt sidan med AMD: s önskan att fokusera på framkant standarder som Displayport 1,2 och HDMI 1.4a förr, men om massor av ledtid och "Going Green ursäkter hjälpa alla andra inblandade i den dömande sova bättre på natten, då blir det så.

Fortsätt läsa Major tech tillverkarna att släppa VGA till 2015, undrar vad Apple tog dem så lång tid

Stora tech tillverkarna att släppa VGA 2015, Apple undrar vad som tog dem så lång tid publicerades ursprungligen på Engadget tor, 9 december 2010 10:58:00 EDT. Se vår villkoren för användning av feeds .

Permalink Electronista | källa Intel | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar