torsdag 9 december 2010

Ökända Plånböcker göra din metafysisk pengar lite mer konkret

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/proverbial-wallets-make-your-metaphysical-money-a-little-more-ta/:
Räkna kronor och ören på kassadisken verkligen får dig att känna tyngden av alla utgifter. Swiping ett kreditkort eller vifta med en NFC -enhet över en sensor? Inte så mycket. Ange den ökända Plånböcker från Informationscentralen ekologi-gruppen vid MIT Media Lab , separata enheter som använder tre haptiska tekniken till tre begränsa dina utgifter. Först ut är Bumblebee, som surrar och vibrerar när pengarna kommer in eller går ut från ditt konto. Nästa är mamma björn, som blir svårare att öppna så du kommer närmare dina utgifter mål. Slutligen är Peacock, som sväller stolt som din bank gör likadant. Tyvärr ingen av dessa faktiskt är tillgängliga ännu, men vi har en känsla om de var de kan lägga en bit av en skada på våra mycket verkliga och mycket stränga budgetar.

Ökända Plånböcker göra din metafysisk pengar lite mer konkret ursprungligen visades på Engadget tor, 9 December, 2010 08:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Den konsumistiska | källa MIT Media Lab | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar