torsdag 9 december 2010

Fujitsu hybrid energi skördare gör ström från ljus eller värme, får oss närmare mänskliga batterier

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/09/fujitsu-hybrid-energy-harvester-makes-power-from-light-or-heat/:
Som köttiga meatbags, tenderar vi att ge bort en massa överskottsvärme som vi fåfängt lever våra liv. Fujitsu vill hjälpa fånga varenda partikel rörelse, och alla de andra värme vi genererar genom den myriad av andra andefattig aktiviteter som att köra bilar, bränning raketer , och försöker inte frysa ihjäl. Men, det är inte bara nöjd med det, att utveckla en ny "hybrid energi skörd enhet" som gör dubbel plikt genom att även fånga ljuset från solen. Det är en process som visas efter pausen, men utan hårda siffror att gå med det vacker bild, vi är inte säker på hur effektiv den är på att göra heller. Fortfarande finns det några 6,7 miljarder människor över hela världen. Hur effektivt måste det verkligen vara?

Fortsätt läsa Fujitsu hybrid energi skördare gör ström från ljus eller värme, får oss närmare mänskliga batterier

Fujitsu hybrid energi skördare gör ström från ljus eller värme, blir vi närmare mänskliga batterier ursprungligen visades på Engadget tor, 9 december 2010 11:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Fujitsu | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar